A holnapi menü:
2000. június 01., csütörtök


Reggeli:

A két fiúval fejni tanulunk, méghozzá tehenet

Beszélünk a nyári utazásoknál előforduló betegségekről

Asztali jéghokizunk is, így nem esünk hasra

Robby D barátaival brékel

Itt lesz Szikora Robi, új szólóalbumával

A nap sztárvendége pedig az íróvá előlépett Vitray Tamás lesz

Delelő:

Vendégünk lesz egy női Hip-Hop tánckar

Szót ejtünk a nyári sérülésekről és a tennivalókról, pl:kutyaharapás esetén

Kiderül, hogy érdemes-e menszesz idején testedzeni

Vendégünk lesz gróf Eszterházy György, a Bécsi Filharmónikusoktól

A zenét a Felkai Jam szolgáltatja

Emellett hallhatnak még egy híres lengyel jazztriót is


(c) Minden jog fenntartva.


Kedves Olvasóink!

A Reggeli és Delelő vendégeiről, aktuális eseményekről, moziról, zenéről, a legérdekesebb produkciókról naponta beszámolunk Önöknek, nem csak az RTL Klub képernyőjén hanem mostantól itt is.
Reggelizzenek és ebédeljenek velünk minden nap!

Napi híreink:

Eljött hozzánk Fehér Ágnes és Rátkai János Dunakedvelő, hogy meghívjon mindenkit a Római partra a hétvégén. Lesznek amatőr és profi sportversenyek, bográcsban főzés, Dunai Sellő választás, véradás, miegymás.

Stohl András csúfos vereséget szenvedett egy 12 éves asztali hoki bajnoktól. Nemsokára megrendezik a "csocsóhoki " VB - t Csehországban, erről beszélgettünk Létay Dániellel, Illés Zoltánnal és Schüsztler Tamással.

Dönci, Manci és Csufi élő adásban keresett gazdát magának és ha minden igaz, talált is. Dr Király Péter hozta őket, aki a Rex Állatotthon elnöke, és a három kiskutyán kívül még közel 200 kutyának és még több macskának keres gazdát.

Szikora Robi Kapaszkodj! c. lemezét mutatta meg nekünk. A nóták visszanyúlnak a hatvanas - hetvenes évekbe, de nem nosztalgia lemez. Robi robeatnek nevezte a lemez stílusát.

Vitray Tamásnak a könyvhét alkalmából jelenik meg egy válogatáskötete, melyben eddigi írásainak java és néhány, még nyomtatásban meg nem jelent interjúja olvasható. 8.38 - asként erről beszélt nekünk.