Aktuális

 

Történet

History

Szabályok

Rules

Szövetség

Federation

Naptár

Calendar

Eredmények

Results

Játékosok

Players

Asztalok

Games

Fotóalbum

Photos

Média

 

Szponzorok

 

Linkek

 

Használati útmutató

a Stiga Red Line és Play Off asztali jégkorong játékokhoz

Gratulálunk, hogy ezt a kiváló minőségű játékot választotta s kívánjuk, hogy kellemes perceket töltsön el a játék használata során.A játékot és alkatrészeit ne engedje 3 évesnél fiatalabb gyerek kezébe! A kis méretű alkatrészek balesetet okozhatnak (lenyelés stb.) ill. a kicsi gyermek megrongálhatja a pályát. 8 éven aluli gyerekeket is csak felügyelet mellett engedjen játszani. Optimális létszám 2-6 játékos.

Összeszerelés: (ebben az eredeti útmutató 15-16.oldalán képek is segítenek)

Tartólábak: (használatuk ajánlott a könnyebb hozzáférés és a csúszásmentesség érdekében)

Húzza rá a fekete gumitappancsokat a lábak végére. A láb vékony részét helyezze a sínen levő lyukba és utána pattintsa rá a lábat a pálya alsó szegélyére.

Kapu és gólhálók (a gólháló csak a Play Off játékhoz tartozik)

A gólhálót akassza fel a kapura majd a kaput illessze előbb a lyukakba majd a hátsó rögzítőgombok alá.

Gólszámláló (csak a Play Offhoz tartozik)

Erősítse a piros kijelzőt a sínre, majd helyezze a sínt a kapuktól jobb oldalra a pálya szélén levő lyukakba.

Plexi védőpalánk (csak a Play Off tartozéka)

A plexit a pálya rövidebb oldalaira a kapuk mögötti résekbe kell rögzíteni.

Játékosok

Csapatonként 5 játékos és egy kapus A mozgatórudakat megfogva, húzogatva kiderül, melyik játékosok tartoznak egy csapatba. A játékosokat óvatosan helyezze a helyükre, a másik kézzel esetleg tartson ellent, nehogy a pálya sérüljön.

Karbantartás:

A rudak cseréje - Húzza le a fekete fogantyúkat a rúdról. Lazítsa ki a mozgató karokat és óvatos nyomással szabadítsa ki a talpat a sínből. Ezután húzza ki az egész rudat és cserélje ki.

Néhány jó tanács a pálya ápolásához: ha tudja tárolja olyan helyen, ahol nem kell gyakran levenni a játékosokat. Ettől ugyanis egy idő után könnyebben megemelkedhetnek ill. lecsúszhatnak játék közben is. Ha nem használja, takarja le, hogy a portól megóvja. Tisztítsa puha, nedves ruhával. Bútorápoló spray-vel kezelve nagyon csúszós felületet is elérhet. A fogaskerekeket és a síneket alulról kizárólag szilikon spray-vel fújja be, ettől könnyebbenforognak és csúsznak a játékosok. Hőtől, nedvességtől védje. Túl hideg helyen tárolva a figurák (főleg a kapus ütője) megdermedhetnek és könnyebben eltörhetnek,
tartsa szobahőmérsékleten. A rudak finom, csak 2-3 ujjal való kezelésére fokozottan figyeljenek. A pálya minden pontján eléri valamelyik figura a korongot,ne emelgesse a pályát a rudaknál fogva.
Tartózkodjanak attól, hogy a figurákat erőteljesen nekilökjék a sínek ütközési pontjaina .

Garanciát a vásárlástól számított 6 hónapon belül csak gyári hibás termékekre vállal a forgalmazó az alkatrészek cseréjével,szakszerűtlen kezelésből adódó hibákra nem!

Aktuális

 

Történet

History

Szabályok

Rules

Szövetség

Federation

Naptár

Calendar

Eredmények

Results

Játékosok

Players

Asztalok

Games

Fotóalbum

Photos

Média

 

Szponzorok

 

Linkek